Publicat în Timp Liber

Vrei distractie fara limite?! Alege ca destinatie de vacanta Vama Veche!

Esti genul de persoana nonconformista ? Vrei sa te distrezi la maxim? Sa profiti de fiecare clipa fara sa-ti pese de nimic? Daca raspunusl tau este afirmativ atunci trebuie neaparat sa iti achizitionezi o vacanta in Vama Veche. Dupa cum bine stiti cu totii, statiunea este una dintre cele mai nonconformiste locatii de pe litoral iar o multime de turistii ii trec pragul in fiecare sezon estival pentru a se putea distra fara bariere. Aici nu veti gasii genul de oameni preocupati prea tare de firma hainelor pe care le poarta sau de situatia materiala , in general de lucruri materiale. Cei care aleg sa isi petreaca sejururile in Vama Veche sunt in general, bineinteles exista si cateva exceptii, oameni care vor sa se distreze si sa nu-si faca probleme de cum vor fi interpretati sau de imaginea lor.

In Vama Veche vei gasii o multime de baruri, restaurante, terase pe plaja sau cluburi de noapte unde iti poti petrece serile. Ca si posibilitati de cazare Vama Veche poti opta intre hoteluri, pensiuni si vile particulare sau….cortul pe plaja! Chiar daca vara trecuta autoritatile si-au exprimat dorinta de a interzice amplasarea corturilor pe plaja, acestea au continuat sa apara , ce-i drept in numar mai mic. Vazand ca totusi turistii nu vor sa renunte la cort, autoritatile s-au gandit sa amenajeze un spatiu special destinat celor care doresc sa stea in cort dar contra cost( oricum este vorba de o suma foarte mica de aproximativ 5-10 lei/zi). In comparatie cu restul statiunilor estivale de la noi , si aici amintim Mamaia, Neptun sau Eforie Nord, tarifele de cazare sunt mult mai scazute in Vama Veche.

Se apropie 1 Mai, data oficiala a deschiderii sezonului estival iar in statiune deja s-au facut ceva rezervari. Daca ai si tu cateva zile libere si poti pleca de acasa, nu rata prima petrecere din vara in statiunea Vama Veche. Cu siguranta vor iesii petreceri de care va veti amintii muuult timp de acum !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *