Publicat în Amenajari

Geam Termopan si usi din PVC

In momentul de fata majoritatea apartamentelor si caselor au geamuri termopan si usi din PVC, deoarece acestea sunt cele mai moderne si eficiente sisteme de inchidere pentru locuinte.

Pe langa faptul ca sunt mult mai rezistente si estetice decat geamurile si usile obisnuite, din lemn, ele au si un rol extrem de important in mentinerea unei temperaturi constante in interiorul locuintei pe intreg parcursul anului.

Astfel, pe timpul verii geamurile termopan impiedica patrunderea razelor solare puternice, in timp ce iarna acestea nu permit schimbul de caldura intre mediul intern si extern, astfel ca fara nicio indoiala geamurile termopan reprezinta cea mai buna alegere.

De asemenea, usile din PVC, atat cele de interior, cat si cele de exterior, sunt la momentul actual cele mai cautate, deoarece, pe langa siguranta si aspectul mult mai placut pe care il ofera, ele sunt si o buna metoda de mentinere a caldurii sau a temperaturilor scazute in interiorul locuintelor.

Pe langa toate aceste avantaje, usile din PVC sunt mult mai rezistente decat cele obisnuite, din lemn, care dupa o anumita perioada incep sa se degradeze. Aceste usi reprezinta o investitie de durata, pentru ca in putine cazuri va fi necesara inlocuirea lor, dar si atunci aceasta va veni la un interval foarte mare de timp de la care au fost montate.

Montarea geamurilor termopan si a usilor din PVC este o operatiune destul de usoara, care nu necesita extrem de mult timp. Dupa masurarea dimensiunilor si executarea propriu-zisa a geamurilor sau usilor din PVC, montarea lor se face intr-o singura zi, asta daca in prealabil vechile sisteme au fost inlaturate.

Pe langa timpul scurt de executie a acestor comenzi, lucrarea va fi una rezistenta, de durata si cu siguranta investitia initiala se va dovedi, pe parcursul timpului, una extrem de profitabila. Majoritatea firmelor producatoare ofera clientilor posibilitatea cererii unei oferte, pentru a-si face o parere generala, de ansamblu, asupra costurilor la care se va ridica lucrarea.

Un alt aspect important atunci cand vine vorba de tamplaria din PVC este faptul ca fiecare client in parte isi poate proiecta geamurile si usile, aplicand diverse modele, dupa propriul plac. Bineinteles ca aceste preferinte vor insemna un cost mai mare al lucrarii, dar cu siguranta investitia va fi amortizata in timp de beneficiile ce le vor aduce aceste sisteme de inchidere.

In concluzie, recomandam cu toata increderea geamurile termopan si usile de interior sau exterior din PVC, deoarece reprezinta cu adverat un pas inainte. Diferentele dupa montarea acestor sisteme vor fi vizibile atat in buzunarul dumneavoastra, cat si in confortul de care veti dispune in propria locuinta.

De ce spunem ca diferentele se vor simti in buzunarul dumneavoastra? Pentru ca pe timpul iernii cu siguranta caldura consumata se va reduce, deoarece nu vor mai exista pierderi semnificative de caldura pe la geamuri sau usi, iar aceste sisteme de inchidere vor pastra o temperatura constanta in incapere pentru un timp indelungat.

Fara discutie geamurile termopan si usile din PVC reprezinta cea mai buna alegere in momentul de fata si pana acum nu au existat persoane care sa fie nemultumite de investitia facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *