Publicat în Timp Liber

6 aspecte de avut in vedere la achizitia unui apartament intr-o vila

Tot mai des intalnite in ofertele imobiliare din Bucuresti, apartamentele in vile sunt apreciate pentru avantajele date de numarul mic de vecini si, de ce nu, de curtea interioara a acestora de care va puteti bucura. Primiti astfel adevaratul farmec al cartierelor, descoperiti stradute ascunse de frenezia orasului. Compania imobiliara Regatta va prezinta in continuare 6 aspecte de avut in vedere atunci cand cautati in ofertele de apartamente de vanzare in vile de pe site-ul propriu, Regatta.ro:

1. Regimul juridic
In special daca intalniti splendida oportunitate de a atinge, gratie edificiilor de la cumpana dintre secole, franturi din gloria Bucurestiului de altadata, incercati sa va temperati din entuziasm verificand regimul juridic al apartamentului inainte de a va indrepta spre o tranzactie riscanta. Evitati pagubele materiale, neplacerea unor procese legale, timpul pierdut si dezamagirea de a parasi un apartament ce a stat ca investitie financiara si emotionala deopotriva si studiati daca imobilul se afla sub incidenta actelor normative menite a opera retroducerile proprietatilor preluate abuziv.

2. Mai putini vecini

Alegerea unui apartament de vanzare intr-o vila din Bucuresti va va limita numarul de vecini, primul inconvenient venind din afectarea discretiei. Puteti castiga prieteni, chiar o familie, dar in acelasi timp, exista si posibilitatea de a resimti la o alta intensitate orice neplacere cauzata de vecini.

3. O experienta locativa deosebita
Gandul cumpararii unui apartament intr-o vila va inspira o stare de reverie amintindu-va de oameni de cultura sau stiinta care au locuit si au creat intr-un astfel de ambient. Nu ramane decat sa va canalizati entuziasmul spre a atinge noi aspiratii deoarece aceasta alegere va va apropia mult de experienta lor.

4. Accesibilitate auto
Daca ati ales alternativa unui apartament intr-o vila situata intr-un cartier sau pe o strada de case din Bucuresti, chiar si in situatia unui garaj indisponibil sau in absenta unei curti care sa sustina o capacitate crescuta de masini, neplacerea de a nu gasi un loc de parcare este semnificativ redusa.

5. Aspecte legate de siguranta
Spre deosebire de apartamentele din blocuri unde ne putem bucura de o siguranta sporita, sustinuta atat de sistemele de inchidere ale casei, cat si de accesul controlat in cladire, casele si vilele pot prezenta anumite vulnerabilitati in acest sens. Adesea, o vila ne impune masuri sporite de siguranta, ce vor influenta si cheltuielile de intretinere a imobilului.

6. Contributia la intretinerea cladirii
Numarul redus al proprietarilor de apartamente va influenta distribuirea cheltuielilor pentru intretinerea cladirii intr-o pondere superioara comparativ cu cea cu care ne putem confrunta locuind la bloc. Dincolo de reparatii, restaurari sau izolatii ale cladirii, intretinerea unei vile poate implica inclusiv deratizarea sau alte astfel de interventii.

Asfel, cu cele 6 aspecte avute in vedere, daca sunteti interesati de ofertele de vanzare de apartamente in vile, Regatta Imobiliare Bucuresti va pune la dispozitie mii de apartamente in Bucuresti, situate in vile si in blocuri de apartamente, de vanzare si de inchiriat pentru toate bugetele disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *