Publicat în Timp Liber

Vino in iunie in statiunile Neptun-Olimp la tarife super avantajoase!

Pentru ca doresc sa-si recapete imaginea pe care o aveau in urma cu ceva anii in urma, statiunile Neptun –Olimp au facut eforturi mari pentru a se pregatii asa cum se cuvine pentru deschiderea sezonului estival. In scopul de a atrage turistii acestia , pe langa infumusetarea statiunilor au scos pe piata turistica pachete foarte avantajoase privind sejururile estivale in luna iunie. Chiar daca pe ici pe colo mai exista cate o cladire in paragina, un hotel parasite , etc, autoritatile din zona promit ca acestea vor disparea in cel mai scurt timp din peisaj.

Daca doriti sa revedeti statiunile Neptun-Olimp nu trebuie decat sa apelati la serviciile unei agentii de turism sau , si mai simplu, puteti accesa site-urile de specialitate care se ocupa cu promovarea unitatilor turistice din Romania si sa alegeti de acolo cea mai buna si potrivita ofera de cazare Neptun-Olimp pentru dumneavoastra. Una dintre cele mai apreciate locatii de cazare din zona este Complexul Lacul Racilor care, pe langa nivelul ridicat de confort pe care il ofera mai dispune si de un restaurant care devine neincapator pe perioada sezonului estival dar care nu duce lipsa de clientii nici in restul anotimpurilor, aici servindu-se preparare pescaresti exceptionale.

Nu ratati ocazia promotiilor lunii iunie pe care hotelierii din Neptun-Olimp le practica si rezervati-va sejurul de inceput de vara! Vremea de pe litoral este tot mai bun ape z ice trece, temperaturile mentinandu-se intre 23 – 29 grade Celsius in aceasta perioada. In luna iunie insa, suntem siguri ca acestea vor creste si vremea va fi exact ca in mijlocul verii, ideala pentru un bronz perfect si un cocktail rece sub umbrela , pe plaja. Fie ca veniti insotiti de familie, de copii, de prieteni sau doar de persoana iubita, aici veti avea posibilitatea sa petreceti cateva zile de poveste si sa va bucurati de frumusetea marii si de razele soarelui care este nerabdator sa va “inegreasca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *