De ce sa iti pui unghii false?

Unghiile false sunt ceva normal in ziua de astazi. Sa ai constructie din gel sau tipsuri nu mai este ceva iesit din comun ci este absolut ceva normal  la moda. Trendul unghiilor false este adoptat de vedete autohtone sau internationale, oameni oarecare si chiar fete regale. Se spune ca mana unei femei este cartea ei de vizita  si vrei o manichiura cu unghii false dar nu stii daca este alegerea corecta? Ai auzit multe mituri despre unghiile false, vrei sa le incerci dar nu stii avantajele unghiilor false?Unghiile false sunt unghiile pe care le poti avea cum vrei tu , ce model vrei tu sau poti fi in pas cu moda.

Trebuie sa incerci unghiile false si de aceea noi iti dam motive:

  • Sunt mai rezistente decat unghiile naturale si acest lucru este demonstrat. Sunt femei casnice care fac toata treaba in casa ( inclusiv curatenie cu solutie profesionale) si care au manichiura perfecta. Unghia falsa protejeaza unghia naturala si sunt mult mai reziste adica orice ai face nu se vor rupe iar daca unghia naturala va creste dedesubt. O manichiura cu unghii false este o manichiura eleganta.
  • Oja permanenta pe unghii. Vrei french sau o culoare pala? Unghii false sunt alegerea perfecta pentru ca ai o manichiura permanenta indiferent de ce culoare ai alege.
  • Ai permanent unghiile lungi indiferent de anotimp. Unghiile lungi pot fi atat de lungi cum doresti si le poti avea mereu. Unghiile tale naturale se mai rup dar cele false nu.
  • Alegi orice model vrei tu : fie ca vrei cu buline, linii, pictura manuale ai orice model vrei tu pe unghii.Daca vrei animal print sau aplicare de catifea, strasuri, unghia falsa iti da libertatea de a alege orice vrei tu.
  • Unghiile false ajuta la refacerea unghiilor naturale. Tot procesul  de aplicare al unghiilor false are rolul de a proteja unghia naturala si de a ajuta la refacerea unghiei naturale. Constructiile  din gel permit unghiei naturale sa creasca cat este nevoie, sa respire iar in timp ajungi sa aplici gelul peste unghia ta naturala astfel renuntand la unghiile false.

Sa alegi o manichiura cu unghii false inseamna sa alegi  frumosul si ca tu sa ai maini de invidiat. Poti alege oja permanenta sau diferite modele , pietricele, strasuri , caviar, catifea, diamante care pot fi aplicate pe unghii in functie de dorinte sau de situatie (daca trebuie sa mergi la un eveniment si vrei sa ai o manichiura de invidiat).

Alege o manichiura cu unghii false pentru ca mainile tale sa atraga priviri de invidiat.

banner ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Adak Ankara

Seo

Koli

Koli

webmaster

Wordpress Botları

Oyun Oyna

Yemek Tarifleri

Bebek Beşikleri

Dizi izle

Tattoo designs

Video izle

Yasakli Sitelere Giris

Su Kaçağı

Su Kaçağı

Su Tesisatçısı

Koku Tespiti

Su Tesisatçısı

Su Tesisatçısı

Su Kaçağı

Su Kaçağı

google reklam verme

Fun Run 2 Hack

Fun Run 2 Hack

Yasakli Sitelere Giris

Fun Run 2 Hack

8 Ball Pool Hack

Monster Legends Hack

Trivia Crack

Castle Clash Hack

Fun Run 2 Hack

Castle Clash Hack

Monster Legends Hack

8 Ball Pool hack

game of war fire age hack

Adak Ankara

Yasaklı Sitelere Giriş

Vtunnel

Su Kaçağı

Su Kaçağı

Su Kaçağı

Su Tesisatçısı

Su Tesisatçısı

Su Tesisatçısı

Su Kaçağı

Seo

Koli

Koli

Koli

Koli

Dizi izle

Tattoo

Video izle

Yemek Tarifleri

yangın söndürücüsü

Yeni Nesil yangın söndürücüsü